Tréning v reálnych situáciách

Tréning v reálnych situáciách

rozhovory tvárou v tvár (face to face)

od jednoduchých rozhovorov až po zložité rozhovory. Počnúc rozhovormi so školiteľom, cez rozhovory s iným študentom, končiac s rodinou a neznámymi ľuďmi.

telefonické rozhovory

Telefonické rozhovory u mnohých ľudí, ktorí nemajú problémy s rečou, vytvárajú stres. New Speech sa tejto téme venuje veľmi efektívne. Zistíte, aké príjemné sú telefonáty.

rozhovory s neznámými ľudmi

Budujú odvahu a sebavedomie. Počas kurzu vás naučíme, ako na to.

skupinové rozhovory

Školenie v mikroskupinách vás naučí počúvať, vytvárať obsah, odpovedať na otázky a vyjadrovať svoje názory.

nakupovanie

Niektoré položky, články, služby vyžadujú priamy rozhovor s predajcom. Napríklad nákup v mäsiarstve, návšteva banky, úradu, pýtanie sa na konkrétny druh chleba. Ukážeme vám, ako môže byť nakupovanie s NEWSPEECH zábavné.

objednanie si v reštaurácií

Keď sa vás čašník spýta, čo si prosíte ? Najlepšie je objednať si, čo chcete! Počas tréningu New Speech sa naučíte, ako si voľne objednať v reštaurácii, bare, pizzerii atď. Jedlo chutí oveľa lepšie, keď si objednáte sami a presne to, čo máte radi.

verejné vystúpenia

Máte vedomosti a chcete sa o ne podeliť? Máte prezentáciu a chcete ju podať. Vystupovanie na verejnosti nemusí byť stresujúce. Ovládanie tela a uvoľnenie, ktoré prichádza s rozprávaním New Speech, uľahčuje akúkoľvek reč. Dokážeme vám to na kurze Nová reč.

rozhovory v emóciách

Reč v emóciách, strese, nervozite pre ľudí so zajakávaním nie je jednoduchá. New Speech vám vďaka systému a relaxácie tela umožňuje prezentovať svoje argumenty aj v takýchto náročných situáciách.